מרגש אותנו לראות את
מערכת היחסים של העיזים
בינן לבין עצמן, לטבע, לאנשים

המחלבה

העדר יוצא למרעה ממושך בחורש הסבוך שעל הר כמון 365 יום בשנה. הגדיות נשארות כחודשיים עם האימהות, בהנקה מלאה, ולאחר מכן מופרדות רק לחלק מהיום.
שיטת גידול נדירה זו נובעת מהרצון שלנו למצוא איזון בין צרכינו כחקלאים לצרכיהן ולרווחתן של העיזים הנפלאות שלנו. העיזים הן מגזעים מקומיים, המותאמים באופן מושלם לסביבת החורש ההררי. תנאים אידיאליים אלו מאפשרים לנו לייצר גבינה מופלאה בטעמיה, היא בריאה במיוחד ומשתבחת עם הזמן.
בואו לטעום!

גבינות

אחת המטרות ששמנו לעצמינו בחוות רום היא לסגור
את הפער בין האדמה לצלחת.
מתוך אהבה גדולה לעבודת האדמה ולפירותיה
והחשיבות של טריות המזון ללא עיבוד תעשייתי בנינו
בית אוכל בריא – בית האוכל של אבא גיל

רוצה להירשם? דבר איתנו

שימורי מזון

אחת המטרות ששמנו לעצמינו בחוות רום היא לסגור
את הפער בין האדמה לצלחת.
מתוך אהבה גדולה לעבודת האדמה ולפירותיה
והחשיבות של טריות המזון ללא עיבוד תעשייתי בנינו
בית אוכל בריא – בית האוכל של אבא גיל

רוצה להירשם? דבר איתנו

חליבה

אחת המטרות ששמנו לעצמינו בחוות רום היא לסגור
את הפער בין האדמה לצלחת.
מתוך אהבה גדולה לעבודת האדמה ולפירותיה
והחשיבות של טריות המזון ללא עיבוד תעשייתי בנינו
בית אוכל בריא – בית האוכל של אבא גיל

רוצה להירשם? דבר איתנו

מרכז מבקרים

חשבנו על דרך לספר לכם את הסיפור של החווה, סיפור של חקלאות בת קיימא, סיפור של א.נשים שאוהבים
אדם ואדמה, סיפור על עזים שמחות, אוכל בריא ונוף הררי מופלא. אספנו את כל הסיפורים למרכז מבקרים
חווייתי שמפעיל את כל חמשת החושים ועוד קצת…

לסדנאות מרכז המבקרים