הסיפור שלנו

logo_havat_rom

משפחת הלקטיות -לקטוז (סוכר החלב) הופך בתהליך ההחמצה של 18 שעות לחומצה לקטית כמו גלילה בסגנון סנט/מור או בריק בעלת פס פחם ערמונים שחוצה אותה ועובש לבן צהבהב שעוטף את כל הגבינה, מה שנקרא העובש של הצרפתים גיאו-טריכום Geotrichum.

 

גלילה | לקטית

סנט מור משובחת, גליל גבינה עטוף בפחם ועובש בסגנון צרפתי.

ולנסי | לקטית

גבינה לקטית בצורת פרמידה מצופה בפחם ועובש לבן בעלת טעם שמנתי.

תאנה | לקטית

גבינה בצורת מלבן עם פס פחם ערמונים במרכזה .ככל שמתבגרת טעמה מתחזק

רקיע - בריק | לקטית

גבינה חצי קשה בעלת טעם אגוזי מרקם נימוח עם פס פחם ערמונים.