משפחת הלקטיות -לקטוז (סוכר החלב) הופך בתהליך ההחמצה של 18 שעות לחומצה לקטית כמו גלילה בסגנון סנט/מור או בריק בעלת פס פחם ערמונים שחוצה אותה ועובש לבן צהבהב שעוטף את כל הגבינה, מה שנקרא העובש של הצרפתים גיאו-טריכום Geotrichum.
סנט מור משובחת, גליל גבינה עטוף בפחם ועובש בסגנון צרפתי.
גבינה לקטית בצורת פרמידה מצופה בפחם ועובש לבן בעלת טעם שמנתי.
גבינה בצורת מלבן עם פס פחם ערמונים במרכזה .ככל שמתבגרת טעמה מתחזק
גבינה חצי קשה בעלת טעם אגוזי מרקם נימוח עם פס פחם ערמונים.